El David Malet, ja en part recuperat de la lesió que el va impedir fer l’intent del Montblanc, ens va proposar de fer la pujada al emblemàtic cim del Pedraforca (2506 m.). El vàrem acompanyar el Joan Bta. Tous, el Manuel Jiménez, l’Àngels Casas i el Miquel Malet. i tots li vàrem agrair el seu bon guiatge i l’oportunitat de gaudir d’una magnifica jornada muntanyenca.

El dissabte després de dinar sortirem de Reus i deixarem el cotxe al pàrquing proper al Refugi Lluís Estasen (1647m.) on varem dormir. A les 7’15 del matí de diumenge sortim del Refugi per iniciar la pujada, amb unes males perspectives del temps que ens va envoltar quasi tot el matí d’intensa boira, la qual cosa ens va privar de poder gaudir molt mes de les vistes que es podien endevinar. Fem la forta pujada fins el coll per començar la grimpada fins al cim, on ens trobem amb un bon nombre d’excursionistes que també estaven al Refugi. Després de descansar, novament anem per les pedres començant a baixar fins a trobar-nos la tartera. Aquest llarguíssim tram el baixa cadascun com pot; els mes joves quasi corrent i saltant i els mes grans amb molta precaució, que no pot evitar que, tant uns com els altres, repetidament caiguin de “cul” pel terra. Quan trobem el senderó que ens porta al Refugi, posem la directe alleugerits com si allò fos una autopista.

Tot seguit hi posem unes fotos i, si algú està interessat en veure l’àlbum, ho pot fer a l’adressa: https://picasaweb.google.com/kaletes/PEDRAFORCA

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s