Per tancar la temporada de les sortides de la Secció Excursionista, hem volgut anar a coronar el Pic de la Maladeta (3308 m), situada al Parc Natural de Pocets-Maladeta, al municipi de Benasc, província d’Osca, comunitat autònoma d’Aragó.

L’ascensió al Pic va ser realitzada des del Refugi de la Renclusa, a 2.140 m d’altitud, en el qual es va fer nit el dia previ a l’ascens i el següent.

De bon matí, ens van enfilar a buscar el Pic de la Maladeta, l’ascens no va estar massa complicat tot i que en algun moment ens vam desviar del camí que voliem fer, però això es va permetre veure més d’aprop la diferent fauna que teniem als voltants.

Finalment, a uns 500 metres, vam haver de deixar l’ascensió a causa del mal temps, la pluja i el vent no ens asseguraven que podríem fer cim en bones condicions, així que es va decidir tirar endarrere i deixar pendent aquest cim per una altra ocasió.

El matí següent, i aprofitant que el dia era clar i tranquil, vam fer una ruta des del Refugi de la Renclusa, passant pel Pla i Forau de l’Aiguallut, un paratge increïble on vam poder travessar el Collau de la Renclusa i la Cascada de l’Aiguallut. Una excursió per assaborir el paratge del Parc Natural de Pocets-Maladeta i despedir-nos amb ganes de tornar i acabar el Pic que no vam poder fer.

Les fotos les podeu trobar al següent enllaç: MALADETA

El track de la sortida és el següent: MALADETA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s